Jordi Iborra

Guia acompanyant de muntanya mitjana (acreditació UIMLA i membre de AEGM)  i Tècnic esportiu de grau superior en snowboard (acreditació ISIA i membre AEPEDI) . Actualment dirigeix una escola d’esquí, snowboard i telemark a Masella, ha treballat més de 10anys com a guia acompanyant de muntanya per tot el món. Té una dèria: compartir, gaudir i no deixar mai d’aprendre de tothom qui comparteix un instant amb ell. Boig per la muntanya amb experiències viscudes arreu del món, la muntanya és el seu mitjà de treball i de vida. Un cul inquiet.

Fidel Casablancas

Guia d’alta muntanya, TD3 i guia UIAGM. Fa guiatges en totes les vessants del muntanyisme, ja sigui escalada, alpinisme, esqui de muntanya o excursions en ambients remots. Amb experiències en les muntanyes dels 5 continents des dels propers Pirineus a l’imponent Himàlaia.

Guille Reyes

Educador social i Tècnic esportiu des de l’any 1997, treballant sempre en la vessant educativa de l’esport. Llicenciatura en filosofia amb Diploma d’Estudis Avançats, tesina centrada sobre temes relacionats amb paradoxes de l’educació. Especialitzat en recerca de comunicació i estratègies educatives emprant l’esport com a eina de recerca. Treballa com a director a càrrec de dos clubs ubicats en zones de mitja muntanya.

Practicant fervent del esquí-alpinisme i apassionat de la nivologia, és educador en allaus habilitat per l’ACNA.