Guíes de muntanya

Mitja i alta muntanya, senderisme, escalada, alpinisme, formacions…. ho tenim tot! Deixa’t guiar, et sorprendrà!

Mitja Muntanya, Senderisme i Trekking

Gaudir i aprendre: deixat portar a través de la muntanya mentre aprenem a interpretar la meteorologia, lectura de mapes, nocions bàsiques d’orientació, coneixements de flora i fauna, etc. El saber no ocupa lloc per poder gaudir de la muntanya amb seguretat. Sortides d’un dia, caps de setmana o travesses. Sóm especialistes en el Pirineu.

Alpinisme / Alta Muntanya

L’alta muntanya és un altre món. La verticalitat, l’aventura de trobar el millor itinerari per culminar grans cims. Gestionem i guiem sortides d’alpinisme a Pirineu, Alps,Toubcal i Càrpats. També podem organitzar la teva expedició als Andes, a les Rocoses o al Himàlaia. Aprèn a fer-ho amb nosaltres per poder actuar en el futur de manera autònoma,t’acompanyem i et formem per que siguis autònom en el futur.

Esquí i Snowboard de muntanya

A l’hivern la neu cobreix bona part de les nostres muntanyes. L’esquí o snowboard de muntanya sens dubte és una de les millors maneres per descobrir aquest terreny menys transitat que l’època estival. De pujada gaudirem d’una bona i bonica excursió. De baixada, sensacions inexplicables quan sures per sobre de la neu verge. Pels no interessats en el món de l’esquí o sbnowboard de muntanya, les raquetes de neu també ens regalen la oportunitat de gaudir d’aquest entorn nevat.  Sortides d’un dia, formacions, caps de setmana o travesses de varis dies. Deixa’t portar!

Escalada en roca

La verticalitat, l’equilibri, el buit als teus peus, el tacte amb la roca, la lluita de cada pas i, al final de la via, l’adrenalida al capdemunt quan finalment la ruta està a la butxaca. No és pot explicar, s’ha de viure. Escalada esportiva, escalada clàssica o l’escalada en gel a l’hivern són les diferents disciplines que et podem ensenyar a millorar o aprendre. Sortides d’un dia, caps de setmana o escapades a les grans parets d’arreu. Deixa’t portar!

Vies Ferrades

Una vía ferrada és un itinerari equipat amb escales de ferro, cables i cadenes que va avançant per un terreny vertical, aparentment impossible de superar, de manera segura i senzilla. Sortides d’un dia, formacions o caps de setmana per conèixer i gaudir d’aquesta disciplina que balla entre caminar i escalar.