Didàctica de la neu

La neu i el seu idioma: aprèn a escoltar-lo. Descobreix l’idioma de la neu. Escolta el que t’explica, aprèn a interpretar el que et diu, ja que et permetrà gaudir amb seguretat de la muntanya hivernal.

Cursos de Seguretat en Terreny d'Allaus

Si vols aprofundir el teu coneixement sobre els perills de la neu, pots realitzar cursos de Seguretat en Terreny d’ Allaus STA-1, reconegut per l’A.C.N.A (ASSOCIACIÓ PER AL CONEIXEMENT DE LA NEU I LES ALLAUS), aprèn també a construir refugis de fortuna a la neu, tècniques d’auto-rescat i primers auxilis, nivologia i estudis de perfils, etc. També podem organitzar el teu curs de STA-2.

Seguretat a la muntanya

Cursos de coneixement de la muntanya hivernal, com progressar amb seguretat, per a tots els nivells. Preparem i t’assessorem per les teves expedicions allà on vagis.

Pedagogia i alt rendiment

Xerrades: Especialitzats en diferents aspectes de la pedagogia social amb tècnics llicenciats en filosofia, amb alta tecnificació esportiva i amb més de 20 anys d’experiència en pedagogia social, oferim xerrades especialitzades per el món pedagògic sobre diferents temes que relacionin pedagogia / filosofia amb l’alt rendiment esportiu.